FØDEVARER & PHARMA

Et af Rynkeby Maskinfabriks kerneområder er fødevareindustrien. Produkterne varierer fra pumper til komplekse gearkomponenter, og vi er vant til at arbejde under de særlige krav, der stilles i fødevareindustrien. Rynkeby Maskinfabrik leverer efter ønske med fuld sporbarhed og med de påkrævede certifikater.

foedevarer-og-pharma

FLYDENDE MEDIER

Vi har i mange år været den foretrukne leverandør af komponenter til førende producenter af blandt andet pumper og ventilhuse. Vores store kendskab til markedet har givet os en unik viden og erfaring, som vi bruger til at skabe langsigtede og værdiskabende løsninger for dig som kunde.

vand-og-flydende-medier

MARINE & OFFSHORE

Rynkeby Maskinfabrik har gennem mange år leveret komponenter til marine & offshore-industrien. Det være alt fra ventiler til fx. bremsekomponenter. Branchens skærpede krav om materialekendskab og vedligeholdelsesfrie løsninger pga. svær tilgængelighed er blot nogle af de udfordringer, som vi gerne tager imod.

offshore

MILJØ & ENERGI

Rynkeby Maskinfabrik er godkendt leverandør til affaldsforbrænding, miljø- og vindindustrien. Vi leverer gerne færdige komponenter, hvor vi sourcer en del af komponenterne fra samarbejdspartnere. Alt dækkes naturligvis af vores dokumenterede kvalitet.

miljoe-og-energi

MASKINBYGGERE

Som mangeårig leverandør til jern- og maskinindustrien er vi behjælpelige med fremstilling af alle typer komponenter. Produktionsapparatet omfatter både teknologisk avancerede og traditionelle maskiner til bearbejdning af metal.

KØLING

Rynkeby Maskinfabrik besidder også unikke kompetencer inden for et andet område, nemlig køling. Vi producerer løbende en række avancerede kompressorhuse, andre standard emner og reservedele, hvor kvaliteten altid er essentiel for det færdige produkt.

koeling

LAD OS SAMARBEJDE…

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

FÅ MERE INFORMATION