SAMMEN ER VI STÆRKEST

Rynkeby Maskinfabrik gør en dyd ud af at være mere end bare din leverandør af spåntagning. Vi er din samarbejdspartner, uanset om du er kunde eller underleverandør.

Det er en del af vores virksomhedskultur, at vi sammen gør hinanden stærkere. Derfor prioriterer vi det tætte og gode samarbejde, som gør, at vi hele tiden kan tilbyde den bedst mulige løsning til dig som kunde. På den måde får du en løsning, der passer til præcis dit behov.

I mere end 120 år har denne holdning karakteriseret os – og det skaber værdi for dig som kunde at vide, hvilke egenskaber vores forretning er bygget op omkring. Vi efterlever traditionen tro de samme værdier i hverdagen og skaber identitet blandt vores medarbejdere ved at holde fokus på samarbejdet og den tætte relation.

Socialt ansvar

På Rynkeby Maskinfabrik er vi bevidste om vort sociale ansvar, og vi har derfor blandt andet flere ansættelser på specielle vilkår og 3 lærlinge ansat.

Fagligt kompetente og engagerede medarbejdere er uden tvivl vores vigtigste ressource, og det er vi bevidste om. Den høje kvalitet og fleksibilitet, vi kan tilbyde, er skabt af vores evne til at prioritere den gode dialog medarbejderne imellem. Det har skabt et arbejdsmiljø med et højt nærvær og lavt fravær.
Vi har indrettet vores arbejdsgange således, at de er reaktionsdygtige og klare til en hurtig omstilling. Vi arbejder i 24 timers drift, hvilket gør os hurtige og effektive, og så arbejder vi både med små og store produktserier. Derudover er vi i stand til at foretage en hurtig omstilling mellem de forskellige materialer.
Alle vores komponenter kvalitetssikres af vores 3D opmålingsmaskine, som dokumenterer alle målene ned til mindste millimeter. Derudover er vi selvfølgelig ISO 9001 certificeret, hvilket giver dig som kunde en kvalitetssikring.
At være innovativ og hele tiden åbne op for nye muligheder at producere på gør, at vi som virksomhed konstant udvikler os. Vi følger med tiden og efteruddanner løbende vores medarbejdere, så vi aldrig sidder fast i en faglig vanetænkning. Samtidig prioriterer vi højt at ansætte lærlinge, der med deres unge sind og friske øjne udfordrer og udvikler vores evne til at nytænke.

Mere end 120 års erfaring

I mere end 120 år har Rynkeby Maskinfabrik A/S leveret og udviklet unikke løsninger til vores kunder. Med en passion for det traditionelle og gedigne håndværk grundlagde maskinbyggeren Jacob Rasmussen Rynkeby Maskinfabrik i 1895. Maskinerne er i dag blevet mere avancerede, effektive og præcise, men Jacob Rasmussens passion for det gode gedigne håndværk er stadig i fokus.

Fynske rødder

Vores tilhørsforhold til Fyn og ikke mindst Rynkeby er stor. Vores kontor ligger i dag på det sted, hvor grundlæggeren Jacob Rasmussen boede fra 1876-1895. Det var her, han startede op som selvstændig og indrettede sit første maskinværksted. Det er også her Rynkeby Maskinfabrik gennem tiden har vokset sig til en sund forretning med omkring 40 ansatte og 6000 kvadratmeter under tag.

Selvom vi i dag leverer spåntagning til mere end 50 forskellige brancher, så har vi vores fynske rødder med os. Det fynske lokalsamfund er bygget på tæt samarbejde og godt købmandskab. Det har været med til at forme Rynkeby Maskinfabrik og lever videre i Jacob Rasmussens ånd. Et godt rygte og evnen til at samarbejde med de omkringliggende virksomheder har bragt os hertil, hvor vi er i dag. Vi udvikler vores forretning ved at samarbejde på tværs af brancher og organisationer, da vi ved, at et godt rygte og et godt samarbejde bringer os vidt.